Foreningen

Primanet har som hovedopgave at levere superhurtigt og meget stabilt trådløs bredbånd til så mange borgere som muligt. Vi kan levere bredbånd langt de fleste steder – også der, hvor andre giver op. Som abonnent er du automatisk medlem af foreningen.

Drevet af medarbejdere og frivillige

Nettet bliver drevet af en flok frivillige og stærkt målrettede folk, der alle går på samme "brændstof": at sikre, at det net vi har bygget og er stolte af, videreudvikles, så vi også fremover kan tilbyde attraktivt bredbånd til alle abonnenter. Der er samtidig en god portion idealisme – vi har alle et stærkt ønske om at udvikle IT-samfundet i vores dækningsområde.

Primanet har ansat en række medarbejdere til at sikre den daglige drift af nettet.

Klubaften i Primanet

Computerproblemer?

Som en service til vore medlemmer, tilbyder vi hver onsdag at se på din PC, tablet, smartphone e.a., hvis der er problemer. Tag "dimsen" under armen sammen med strømforsyning mm., og kom til vores lokaler på Jernbanegade 38 i Allingåbro mellem 19 og 21.

Generalforsamling i Fjellerup

Generalforsamling

Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed. Den årlige generalforsamling afholdes hvert år et sted på Norddjursland inden udgangen af marts måned.

Klatring i maste

Historien bag

Historien om Primanet, er historien om en lille gruppe ildsjæle, der havde et brændende ønske om at koble Norddjurs på internettet og forbinde egnen med resten af den digitale verden.

Primanets historie

Bliv frivillig

Klubaften i Bredbåndsforeningen Primanet

Som frivillig i Primanet bliver du del i et aktivt fællesskab, der deles om de udfordringer med at drive, forbedre og udbygge et meget stort overvejende trådløst netværk.

Opgaverne rækker lige fra det ret "nørdede" til dialog med mange forskellige mennesker i vor brugerkreds. Eksempler: Brugersupport, netbygning, masteklatring, serverdrift, ip-telefoni, webdesign, etc. Du behøver IKKE at være supertekniker. Interesse og lyst til at lære noget mere – kombineret med praktisk sans – er de bedste kvalifikationer. Vi skal nok lære dig alt det du har lyst til.

Sådan kommer du med

Kontakt en lokal frivillig, eller et bestyrelsesmedlem. Se personerne bag Primanet.

Personerne bag Primanet

Bredbåndsforeningen Primanet består af en række ildsjæle, både frivillige og ansatte, der alle har det samme mål: At sikre stabilt og hurtigt internet til Norddjurs og nord for Randers fjord.

Se de involverede herunder.

Bestyrelse

Vores bestyrelse består udelukkende af frivillige ildsjæle med stærke kompetencer, der brænder for at udbrede stabilt internet til alle kroge af Djursland, hvor andre internetudbydere ikke kommer.

Henrik Hansen

Suppleant

Glesborg

Medarbejdere

Når der er brug for en hånd hjemme hos dig selv med en ny tilslutning, en genstridig PC eller andre moderne besværligheder, så er der hjælp at hente her. Det kan også være, at du har brug for hjælp til en hjemmeside - eller måske er der noget med en opkrævning du skal have hjælp til. Uanset, så er det en af vore dygtige medarbejdere, du kommer i kontakt med.

Kim Carstensen

Driftschef

kc@primanet.dk

Keld Bjerregaard

IT-Supporter

support@primanet.dk

Gabriel Florea

IT-Supporter

support@primanet.dk

Bent Sørensen

Regnskabsfører

bent@primanet.support

Jette Brubaker

Webdesigner

jb@primahost.dk

Tina Hitz

Rengøring

Frivillige

Oplever du problemer med internettet, din mail eller andet, og du kontakter supporten, så er det disse rare mennesker du kommer i kontakt med. Vores dygtige og dedikerede frivillige sidder klar til at besvare spørgsmål stillet på supporttelefonen på 7020 0605, eller via kontaktformularen her på siden.

Jørgen Anton

Søren Christensen

Ingrid Glerup

Generalforsamling

Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed.

Referater

Vedtægter

Vedtægterne er de regler, som gælder for Bredbåndsforeningen Primanet. Foreningens formål er nedskrevet i vedtægterne. Det er kun foreningens generalforsamling, som kan beslutte, at vedtægterne skal ændres.

Vedtægter