Internet for alle

Montering på bygning

Nem tilslutning
– uden gravearbejde

Når du bestiller internet hos os, skal der sættes en lille modtager på dit hus. Vi hjælper dig gerne med opsætning af nettet og de udfordringer du kunne have med IT – uden at blinke. Vi har nemlig en kundesupport og nogle teknikere, der brænder for at du får den bedste oplevelse med Primanet – også selvom vi ofte er billigere end vores konkurrenter.

Sendemaster

Over 200 sendere

Vi har rigtig mange sendere, der dækker Norddjurs og nord for Randers Fjord gennem et imponerende netværk. Senderne går ud fra forskellige fiber knudepunkter og der er garanteret en i dit nærområde. Vi er altid foran udviklingen og udvider løbende vores kapacitet, så vi kan tilbyde stabilt og hurtigt internet til alle. Er du i tvivl om der er en sender i nærheden af dig?

Kort over internet knudepunkter

Fiber Knudepunkter

Knudepunkterne sørger for at du altid har stabilt internet uden afbrydelser. De bindes sammen med vores trådløse internet, så hvis en fiber bliver gravet over, finder systemet selv ud af at sende internet fra en anden vej. Det kaldes redundans. På den måde genopretter systemet altid forbindelsen uden at du bemærker det.

Internet Privat

Abonnement pr. måned: 149 kr.

Det koster ikke en herregård at få alt det internet du kan bruge – vi plejer at sige, at vores bredbånd holder trykket. For 149 kr. pr. måned får du superhurtigt og meget stabilt trådløs bredbånd fra Primanet – og vores teknik og prisstruktur er meget enkel.

Med i abonnementet:

  • 40-100 Mbit - afhængig af bopæl
  • Gratis abonnement til fastnettelefon (link til fastnettelefoni)
  • Email-konti til hele familien
  • Fri support

Er du i tvivl om, hvorvidt der er dækning på din adresse eller har du andre spørgsmål, så kontakt os på telefon 7020 0605, på mail support@primanet.dk eller eller via kontaktformularen.

Opstart og installation

Du kan vælge imellem to forskellige pakker:

  • ”Gør det selv” pakke med alt nødvendigt udstyr og en grundig brugsanvisning. Opstartpris: 1.000 kr. (Gælder for nye medlemmer, også ved overtagelse af bestående installation). "Klar til brug" konfigureret trådløs router kan tilkøbes, det samme gælder switche og ekstra kabler m.m.
  • Færdig standard installation, hvor vi kommer og installerer Primanet, når det passer dig: 1.800 kr. (Opstartpris + installation). "Klar til brug" konfigureret trådløs router kan tilkøbes,  det samme gælder switche og ekstra kabler m.m.

Bestil

Internet Erhverv

Abonnement pr. måned:  Fra 459 ekskl. moms

Primanet Pro er vores hurtigste forbindelser og designet specielt til erhverv. 

Ud over det billigste abonnement, kan vi tilbyde skræddersyede internetløsninger tilpasset den enkelte virksomheds størrelse og behov. Kontakt os for yderligere information.

Med i det billigste abonnement:

  • Minimum 50/25 Mbit garanteret - mulighed for tilkøb af større hastighed
  • Support alle hverdage
  • Fast IP via tunnel medfølger gratis
  • En internetforbindelse, der er sikret bag en hardware firewall

Opstart

Opstartsgebyr kr. 800,- excl. moms. Materialer og montage er efter regning.

PRO Support i dagtimerne

Som erhvervskunde får du ekstra hurtig support.

Hvis du ringer hverdage inden kl. 12, garanterer vi, at vi rykker ud til dig samme dag.
Ringes du efter kl. 12, får du besøg af vores IT-supporter senest næste arbejdsdags morgen.

PRO Support er inkluderet i prisen.

Bestil

Internet Hotspot

Hotspot er et tilbud primært til vores erhvervskunder, der har behov for at kunne tilbyde stabilt og trådløst internet til sine kunder.

Med en hotspot-løsning kan Primanets erhvervskunder, som f.eks. hotel, forsamlingshus, institution eller lystbådehavn, tilbyde trådløst internet til sine kunder/brugere. Erhvervskunden har selv indflydelse på, om det trådløse internet skal være gratis sine kunder.

Vil du høre mere om Hotspot så kontakt os på tlf. 7020 0605 eller benyt kontaktformularen

Sommerhuspakke

Primanet tilbyder en internetpakke til sommerhusejeren, som ikke bruger sit sommerhus hele året, men som alligevel gerne vil have hurtigt internet.

Internet i 6 valgfrie sammenhængende måneder: 1.200 kr. (200 kr. pr. måned derudover)

Sommerhuspakken inkluderer én åbning og én lukning om året. Har du behov for flere, koster det 100 kr. pr. gang.

Tilslutningsprisen er 1.800 kr.

Bestilling

Bestil internet til sommerhuset på tlf. 7020 0605, på mail support@primanet.dk eller i bestillingsformularen.

Bestil

E-mail

Du får du automatisk op til 5 e-mail konti med i prisen når du bestiller internet. Har du behov for flere konti, kan disse tilkøbes. Kontakt os for nærmere information.

Konti- og mailstørrelser

Hver af dine konti har en maks størrelse på 500 MB. Ved behov kan større konti bestilles.

Maks størrelse pr. e-mail du kan sende og modtage, er 40 MB inkl. vedhæftede filer.

Maildomæner

Du kan vælge mellem følgende domænenavne, hvis du ikke har dit eget domæne:

boennerup.net, djursmail.dk, gjerrild.net, glesborg.net, hammelev.net, norddjursnet.dk, nrdn.dk, oerumdjurs.net, primanet.dk, rgsmail.dk, rgsnet.dk, rougso.net, stenvad.net, veggerslev.net

Eksempel: dit_navn@primanet.dk

Opsætning af mail

Du finder eksempler på mailopsætning under vejledninger.

Webmail

Med en Primanet e-mail konto, får du automatisk adgang til din egen Webmail. Med Webmail kan du nemt tjekke din e-mail uanset hvor i verden du opholder dig.

Webmail giver dig mulighed for at lave utallige indstillinger for hver af dine mail-konti. Det er bl.a. muligt at viderestille din e-mail til en anden mailkonto, samt at opsætte autosvar i ferieperioder, diverse maillister og selvfølgelig oprette en personlig signatur.

Eget domæne - Private domæner

Har du eller din virksomhed eget domænenavn, er det muligt at anvende dette til jeres mailkonti. Kontakt os for nærmere information.