Hovedmenu


Brugerne fortæller om deres erfaring med Primanet

Vi føler, at vi har en stærk opkobling

"Vi var prøvekaniner i starten" "Vi har været med helt fra starten," fortæller Lonnie Axelsen. "Vi var derfor nok også en slags prøvekaniner. Dengang var der nogle børnesygdomme, som i dag fuldstændig er bortelimineret. Vi har tre trådløse computere her i huset, som kører problemfrit, uafhængigt af hinanden og på højeste hastighed. Vi føler, at vi har en stærk opkobling. Før vi gik over til Primanet, havde vi, så vidt jeg husker, et modem fra TDC. Dengang var det svært overhovedet at komme på nettet. Vi har ikke haft behov for supportfolkene, men jeg hører, at de er gode til at rykke hurtigt ud."

Sven og Lonnie Axelsen
Gjerrild


En halv time efter kørte det hele, som det skulle

Indehaveren af PL-Overfladebehandling i Albæk ved Randers, Per Laursen, måtte ud og finde en ny udbyder, da Skyline gik konkurs. Kort tid efter mødte han Jan Toft fra Primanet på en udstilling på Gl. Estrup. Han garanterede Per, at Primanet også kunne nå ud til Albæk. ”Da prisen inklusiv installering og en hurtig opkobling så fint ud, så slog jeg til,” fortæller han. ”En uge efter kom Jan og hans kollega Keld Bjerregaard forbi. Jeg må sige, at der var tale om engagerende folk. De vidste, hvad de havde med at gøre. En halv time efter kørte det hele, som det skulle. Det har det gjort lige siden. Her i huset har vi to trådløse computere, der af og til kører på samme tid. Det betyder ikke noget. Her i et yderområde lever Primanet fuldt ud op til vore forventninger. Vi har været glade for skiftet.

Per Laursen
Albæk


Det eneste rigtige, når man bor lidt ude på landet

Hos Lars Larsen har man haft Primanet i omkring 3 år. ”På et tidspunkt i starten havde vi problemer med et dårligt signal. Det meldte jeg ind på hjemmesiden,” fortæller han. ”Her var der reaktion med det samme. En meget servicevenlig tekniker kom forbi og rettede op på problemet. Siden har der ikke været noget. I øvrigt holder jeg meget af konceptet. Det at Primanet er startet op af frivillige og stadig er drevet af nogle ildsjæle, holder jeg meget af. Det er fedt. Prisen er helt rigtig, og så er det det eneste rigtige, når man bor lidt ude på landet. Min kone er fra Island, og derfor bruger vi meget nettet til at høre islandsk radio og til at tale med familien via Skype. Helt uden problemer, naturligvis.”

 Lars Larsen
Ørum Djurs


Prisen er rigtig god i forhold til hastigheden

”Jeg bor i Nørager, og alle heromkring har Primanet. Så det skulle jeg naturligvis også have, da jeg skiftede job med en arbejdsgiverbetalt TDC-netadgang til selv at skulle anskaffe mig en opkobling,” fortæller Per Krabbe. ”Prisen er rigtig god -  specielt set i lyset af hastigheden.  Det kan TDC ikke klare. Jeg har i øvrigt også en fastnettelefon med i abonnementet til en beskeden merpris. Så kan jeg godt lide, at overskuddet går til at udbygge nettet. Det er der da noget sympatisk i. Og da jeg selv er tekniker og lidt nørdet, kunne jeg – hvis altså jeg havde mere tid – som frivillig godt tænke mig at være med i det, som mange i starten ikke troede kunne lade sig gøre. Nemlig at lave trådløse netforbindelser i landdistrikterne.”

 Per Krabbe
Allingåbro


Teknikerne drøfter mulighederne ude ved en bruger

Vores teknikere er altid klar med en hjælpende hånd

Har du brug for hjælp til din internet- eller telefoniopsætning, får du besøg af en af vores dygtige teknikere.

"Vi kører først igen, når det hele virker"