Hovedmenu


Om Bredbåndsforeningen Primanet

Primanet har som hovedopgave at levere superhurtigt og meget stabilt trådløs bredbånd til så mange borgere som muligt. Vi kan levere bredbånd langt de fleste steder – også der, hvor andre giver op. Som abonnent er du automatisk medlem af foreningen.

Drevet af medarbejdere og frivillige

Nettet bliver drevet af en flok frivillige og stærkt målrettede folk, der alle går på samme "brændstof": at sikre, at det net vi har bygget og er stolte af, videreudvikles, så vi også fremover kan tilbyde attraktivt bredbånd til alle abonnenter. Der er samtidig en god portion idealisme - vi har alle et stærkt ønske om at udvikle IT-samfundet i vores dækningsområde.

Primanet har ansat en række medarbejdere til at sikre den daglige drift af nettet.

Bliv frivillig

Som frivillig i Primanet bliver du del i et aktivt fællesskab, der deles om de udfordringer med at drive, forbedre og udbygge et meget stort overvejende trådløst netværk. Opgaverne rækker lige fra det ret "nørdede" til dialog med mange forskellige mennesker i vor brugerkreds. Eksempler: Brugersupport, netbygning, masteklatring, serverdrift, ip-telefoni, webdesign, etc.

Du behøver IKKE at være supertekniker. Interesse og lyst til at lære noget mere - kombineret med praktisk sans - er de bedste kvalifikationer. Vi skal nok lære dig alt det du har lyst til.

Sådan kommer du med

Kontakt en lokal frivillig, eller et bestyrelsesmedlem. Se personerne bag Primanet.

Generalforsamling i Primanet

Primanet - En af de største internetudbydere på Djursland

Primanet er med over 3500 abonnenter en af de største netudbydere på Djursland. Primanet er 100 % medlemsejet, gældfri, og havde en samlet omsætning på
ca. 5.9 mio. kr. i 2015.

Hele overskuddet fra driften af Primanet geninvesteres løbende i nettet.