Hovedmenu


Vores internet holder trykket!

Abonnement pr. måned: 149 kr.

Det koster ikke en herregård at få alt det internet du kan bruge – vi plejer at sige, at vores bredbånd holder trykket. For 149 kr. pr. måned får du superhurtigt og meget stabilt trådløs bredbånd fra Primanet – og vores teknik og prisstruktur er meget enkel.

Alle kan være med...

Det er ikke kun prisen, der er folkelig. Vi kan levere bredbånd langt de fleste steder – også der, hvor andre giver op. Der skal bare være frit sigte til en af vore sendere.

Support lige i nærheden

Primanet har 4 kørende it-supportere på fuld tid, der varetager det daglige arbejde og som har lokalkendskab. Det betyder hurtig ekspedition på support og nye tilslutninger.

Opstart og installation

Som nyt medlem kan du vælge imellem to forskellige pakker:

  • ”Gør det selv” pakke med alt nødvendigt udstyr og en grundig brugsanvisning.
    Opstartpris 1.000 kr. (Gælder for nye medlemmer, også ved overtagelse af bestående installation). Trådløs router medfølger ikke, men kan bestilles, ligesom switche og ekstra kabler m.m.
  • Ny færdig standard installation - vi kommer og installerer Primanet, når det passer dig og kører ikke igen, før det virker!: 2.000 kr. (Opstartpris + installation). Trådløs router medfølger gratis.

 

Med i abonnementet:

Telefonabonnement medfølger gratis, og hvis du vil gøre brug heraf, udlåner vi gratis en IP-telefon adaptor, med mindre du køber en af vore IP telefoner. Læs mere om fastnettelefoni.

Du kan som abonnent benytte dig af alle vores services, f.eks. email til hele familien.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er dækning på din adresse eller har du andre spørgsmål, så kontakt os på telefon 7020 0605, på mail support@primanet.dk eller eller via Kontaktformularen.

 

149 kr./måned

Typisk over 20 Mbit hastighed
Support hverdage mellem kl. 8 og 20