Hovedmenu


Hurtigt og sikkert Internet

Alt det internet du kan bruge

– vi plejer at sige, at vores bredbånd holder trykket!

Hos Primanet får du superhurtigt og meget stabilt trådløs bredbånd fra Primanet – og vores teknik og prisstruktur er meget enkel.

Alle kan være med...

Det er ikke kun prisen der er folkelig. Vi kan levere bredbånd langt de fleste steder – også der, hvor andre giver op. Der skal bare være frit sigte til en af vore sendere.

Support lige i nærheden

Primanet har tre kørende it-supportere på fuld tid, der varetager det daglige arbejde og som har lokalkendskab. Det betyder hurtig ekspedition på support og nye tilslutninger. 

Din internetforbindelse er sikret bag en hardware firewall.

 

Primanet PRO / Erhverv

50/25 Mbit, kr. 459,- excl. moms pr. måned.

50/50 Mbit, kr. 695,- excl. moms pr. måned.

100/50 Mbit, kr. 845,- excl. moms pr. måned.

100/100 Mbit, kr. 1.195,- excl. moms pr. måned.

Max båndbredde kan variere fra egn til egn. Ring og forhør om muligheden for dig.

Tilslutning og materialeforbrug efter regning.

Der udleveres specielt support-telefonnummer, der svarer alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 16.00. I ferier/weekend viderestilles til support-telefon 7020 0605.

PRO-support er inkluderet, hvilket betyder, at alle fejl indrapporteret på hverdage inden kl. 12.00, vil blive påbegyndt fejlretning samme dag. Fejl indrapporteret senere end kl. 12.00, vil senest blive påbegyndt fejlretning den følgende hverdag.

Fast IP via tunnel medfølger u/b.

Oprettelse

Opstartpris/tilslutning Kr. 800,- excl. moms. Materialer og montage er efter regning.

 

E-mail

5 e-mailkonti er med i prisen ved køb af internet. Hver af dine mailkonti har en maks størrelse på 500 MB. Mere plads og flere e-mailkonti kan tilkøbes. Maks størrelse pr. e-mail du kan sende og modtage, er 40 MB inkl. vedhæftede filer.  Du får adgang til Webmail med mange nyttige indstillingsmuligheder.

Kontakt os for nærmere information.

Private domæner

Har din virksomhed eget domænenavn, er det muligt at anvende dette til jeres mailkonti. Kontakt os for nærmere information.