top of page
Medarbejderne i Primanet arbejder med teknikken på nettet fra kontoret

Om Primanet

Medarbejderne

Dagligdagen

Vores medarbejdere udgør hjertet af Primanet. De består af en dedikeret gruppe af professionelle, herunder daglig ledelse, bogholderi og teknikere, som alle arbejder sammen for at sikre en gnidningsfri drift og førsteklasses service.
 
Vi er stolte af vores team, der med stor selvstændighed håndterer den daglige drift og sikrer, at du som medlem altid får den bedste oplevelse. Vores månedlige bestyrelsesmøder, hvor den daglige ledelse deltager, sikrer en kontinuerlig dialog samt mulighed for justeringer og forbedringer.

Medarbejderne i Primanet

Bestyrelsen

Den røde tråd

Primanet ledes af en engageret bestyrelse, valgt af vores medlemmer på den årlige generalforsamling, som altid har stor lokal opbakning.
 
Bestyrelsen består af lokale ildsjæle, der brænder for at sikre, at Primanet fortsat leverer høj kvalitet og pålidelig service. Med en stærk forbindelse til vores medlemmer og en dyb forståelse for deres behov arbejder bestyrelsen tæt sammen med vores medarbejdere for at styre virksomheden mod fremtiden.

Bestyrelsesmøde i Primanet
Primanets tekniker arbejder med at opsætte Internet i en maste

Vores mission og vision

Vores mission er enkel:

At levere pålideligt, hurtigt og prisvenligt trådløst bredbånd til hele Djursland. Vi stræber efter at gøre højkvalitets internet tilgængeligt for alle, uanset hvor de bor, og at skabe værdi gennem lokal forankring og personlig service.

Vores vision er:

At være den foretrukne internetudbyder på Djursland ved at levere enestående service og innovative løsninger. Vi ønsker at vokse sammen med vores medlemmer og fortsat forbedre vores tjenester, så vi kan imødekomme fremtidens behov og forblive en stærk konkurrent på markedet.

Vores værdier

Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores tjenester. Vores mål er at sikre, at alle vores medlemmer har adgang til stabilt og hurtigt internet.

Service

Vores kundeservice er hjørnestenen i vores tilbud.
Vi er altid tilgængelige for at hjælpe vores medlemmer, og vi sætter en ære i at løse problemer hurtigt og effektivt.

Fællesskab

Som en foreningsdrevet virksomhed er vi dybt forankret i lokalsamfundet. Vi værdsætter den støtte, vi modtager fra vores medlemmer, og vi arbejder hårdt for at give tilbage ved at levere den bedst mulige service.

bottom of page